logologo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com

Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken

Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken Price

Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken Detail

Buy Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken

Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken in Noord-Brabant
Where is Dry aged beef by Onze Bio Slager Rob Boeken in Netherlands

Onze Bio Slager Rob Boeken in Breda biologische horeca slagerij in breda

Goeseelsstraat 13 Breda Noord-Brabant

Price: On request

Dry aged beef


Rundvlees heeft rijping nodig. En rijping heeft tijd nodig. Dry Aging - vertaald "droge rijping" - is de traditionele methode, om vlees buitengewoon mals en smaak intensief te laten rijpen. Kennis die al tientallen jaren voorhanden is en het vlees de hoogst denkbare trap van veredeling doet bereiken.

Een perfecte steak heeft niets anders nodig dan tijd en de juiste omstandigheden, ouderwets en tegelijk helemaal passend in deze tijd. Het droog-rijpen van vlees is de oudst bekende methode van rijping. Daartoe wordt het vlees in de been gedurende de gewenste (nodige) tijd onder gecontroleerde omstandigheden van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit weggehangen. Niet in luchtdicht plastic verpakt, maar juist zoals het vlees het het liefste heeft: zodat het kan ademen.

Als dank voor tijd en gelegenheid om op deze manier te mogen rijpen, schenkt het vlees ons het beste. Intensief aroma, geconcentreerde smaak en een consistentie die niets meer met 'normaal' vlees te maken hebben. Geen wonder dat kenners dry-aged met 'koningsklasse onder de steaks' betitelen.

Go back to

Onze Bio Slager Rob Boeken in Breda Location

Contact Onze Bio Slager Rob Boeken in Breda